Один з найпопулярніших – відвар із шипшини. Як правильно пити напій, щоб не зашкодити здоров’ю?
Відвар із шипшини справді корисний, особливо для людей похилого віку. Плоди шипшини багаті на вітаміни, у тому числі – вітамін C, тому вони корисні для зміцнення судин. Загальновідомо, що шипшина має також загальнозміцнюючу дію на наш організм.
Готувати відвар із шипшини, щоб зберегти корисні властивості рослини, найкраще на водяній бані. Причому плоди шипшини бажано нарізати. На дві столові ложки подрібнених плодів беруть склянку окропу і тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Потім напою треба дати настоятися 30-40 хвилин, далі процідити – і пити.
Щоб дія відвару з шипшини пішла на користь, слід пам’ятати кілька правил.
Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу — і у вас на столі розкішний італійський торт, що…
Пенсії в Україні підвищили на 11,5%. У Пенсійному фонді пояснили, від чого саме залежить розмір…
На перехрестях почали наносити квадратні сітки яскравого жовтого кольору. Чим вони загрожують для водіїв.
В Україні чоловіки віком від 60 років, за дотримання певних умов, можуть підписати контракт із…
Виплати для родин померлих військових. Коли від зарплати військовослужбовця нараховують 70%, а коли лише 30%?
За аналізом синоптиків, тривалість зимового періоду в Україні скорочується. Чим це загрожує.