Один з найпопулярніших – відвар із шипшини. Як правильно пити напій, щоб не зашкодити здоров’ю?
Відвар із шипшини справді корисний, особливо для людей похилого віку. Плоди шипшини багаті на вітаміни, у тому числі – вітамін C, тому вони корисні для зміцнення судин. Загальновідомо, що шипшина має також загальнозміцнюючу дію на наш організм.
Готувати відвар із шипшини, щоб зберегти корисні властивості рослини, найкраще на водяній бані. Причому плоди шипшини бажано нарізати. На дві столові ложки подрібнених плодів беруть склянку окропу і тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Потім напою треба дати настоятися 30-40 хвилин, далі процідити – і пити.
Щоб дія відвару з шипшини пішла на користь, слід пам’ятати кілька правил.
Полікарбонат — міцний матеріал, але навіть він потребує захисту від снігових навантажень, перепадів температур та…
В Україні змінили правила відновлення посвідчення УБД. Що потрібно знати?
У межах державної програми «Зимова підтримка» стартувало оформлення нових одноразових виплат у 6500 гривень. Хто…
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…