Один з найпопулярніших – відвар із шипшини. Як правильно пити напій, щоб не зашкодити здоров’ю?
Відвар із шипшини справді корисний, особливо для людей похилого віку. Плоди шипшини багаті на вітаміни, у тому числі – вітамін C, тому вони корисні для зміцнення судин. Загальновідомо, що шипшина має також загальнозміцнюючу дію на наш організм.
Готувати відвар із шипшини, щоб зберегти корисні властивості рослини, найкраще на водяній бані. Причому плоди шипшини бажано нарізати. На дві столові ложки подрібнених плодів беруть склянку окропу і тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Потім напою треба дати настоятися 30-40 хвилин, далі процідити – і пити.
Щоб дія відвару з шипшини пішла на користь, слід пам’ятати кілька правил.
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…