Один з найпопулярніших – відвар із шипшини. Як правильно пити напій, щоб не зашкодити здоров’ю?
Відвар із шипшини справді корисний, особливо для людей похилого віку. Плоди шипшини багаті на вітаміни, у тому числі – вітамін C, тому вони корисні для зміцнення судин. Загальновідомо, що шипшина має також загальнозміцнюючу дію на наш організм.
Готувати відвар із шипшини, щоб зберегти корисні властивості рослини, найкраще на водяній бані. Причому плоди шипшини бажано нарізати. На дві столові ложки подрібнених плодів беруть склянку окропу і тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Потім напою треба дати настоятися 30-40 хвилин, далі процідити – і пити.
Щоб дія відвару з шипшини пішла на користь, слід пам’ятати кілька правил.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…