Для діабетиків фрукти відрізняються один від одного за глікемічним індексом.
Наприклад, найвищий індекс мають диня, банани, виноград.
Середній – у чорниці та грейпфрута, а низький, безпечний для діабетиків – у яблук, груш, апельсинів, персиків, слив, абрикосів, полуниці.
Що стосується сухофруктів, то найкраще вибирати сухофрукти з низьким глікемічним індексом – це чорнослив, курага, висушені яблука, кизил, диня.
Також треба знати, що фініки, родзинки, висушені інжир, банани, манго і ананас мають високий або середній глікемічний індекс.
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…
Чому не всі мають право на вихід на пенсію після дослідження пенсійного віку та на…
7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…
Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…
Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…
Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…