А все дуже просто. Мікрохвильове випромінювання проникає в органічні матеріали на глибину близько 1-2 сантиметрів, і безпосередньо від мікрохвильової печі нагрівається тільки ця частина продукту, що розігрівається.
Прогрів решти відбувається рахунок передачі тепла від зовнішніх гарячих областей до внутрішніх, холоднішим.
Щоб їжа нагрівалася рівномірніше, спробуйте зменшити потужність і збільшити час розігріву.
А ще допоможе використовувати посуд із більш тонкими стінками, причому краще не користуватися керамікою. Ні, використання кераміки в мікрохвильовій печі допускається (на відміну від металу), але різке нагрівання впливає на цей матеріал не найкращим чином: зокрема, в ньому виникають мікротріщини, в яких може накопичуватися вода, а вода теж досить активно відбирає на себе енергію мікрохвильового. випромінювання.
Гуманітарна організація спільно з World Vision підтримує українців у важкий воєнний час і надає їм…
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Місцева адміністрація допомагає українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у вигляді…
10 травня в Україні відзначають Всесвітній день руху для здоров'я. Православні вшановують пам'ять апостола Симона…
Цю страву можна охарактеризувати двома словами – смачно та просто. Готується воно легко, без замішування…
Варення можна приготувати не лише з ягід чи фруктів, але й із соснових шишок. Але…