А все дуже просто. Мікрохвильове випромінювання проникає в органічні матеріали на глибину близько 1-2 сантиметрів, і безпосередньо від мікрохвильової печі нагрівається тільки ця частина продукту, що розігрівається.
Прогрів решти відбувається рахунок передачі тепла від зовнішніх гарячих областей до внутрішніх, холоднішим.
Щоб їжа нагрівалася рівномірніше, спробуйте зменшити потужність і збільшити час розігріву.
А ще допоможе використовувати посуд із більш тонкими стінками, причому краще не користуватися керамікою. Ні, використання кераміки в мікрохвильовій печі допускається (на відміну від металу), але різке нагрівання впливає на цей матеріал не найкращим чином: зокрема, в ньому виникають мікротріщини, в яких може накопичуватися вода, а вода теж досить активно відбирає на себе енергію мікрохвильового. випромінювання.
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…