А все дуже просто. Мікрохвильове випромінювання проникає в органічні матеріали на глибину близько 1-2 сантиметрів, і безпосередньо від мікрохвильової печі нагрівається тільки ця частина продукту, що розігрівається.
Прогрів решти відбувається рахунок передачі тепла від зовнішніх гарячих областей до внутрішніх, холоднішим.
Щоб їжа нагрівалася рівномірніше, спробуйте зменшити потужність і збільшити час розігріву.
А ще допоможе використовувати посуд із більш тонкими стінками, причому краще не користуватися керамікою. Ні, використання кераміки в мікрохвильовій печі допускається (на відміну від металу), але різке нагрівання впливає на цей матеріал не найкращим чином: зокрема, в ньому виникають мікротріщини, в яких може накопичуватися вода, а вода теж досить активно відбирає на себе енергію мікрохвильового. випромінювання.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…