Варіант перший. Покладіть на дно вази на 15 хвилин мідну монету або маленький моток мідного дроту і додайте перекис водню. Після чого промийте вазу.
Варіант другий. Змішайте 2 столові ложки манної крупи, 3 столові ложки гірчичного порошку і 8 столових ложок кип’яченої води. Протріть отриманим засобом вазу всередині та зовні. Залиште на 3 хвилини і помийте у теплій воді.
1. Коли м’ясо варять на сильному вогні, воно стає смачнішим, але смак бульйону погіршується. І навпаки, коли м’ясо варять на слабкому вогні, смачнішим стає бульйон, а смакові якості м’яса значно знижуються.
2. М’ясо буде соковитішим, якщо відварювати його великим шматком.
3. Не рекомендується повністю видаляти жир з м’яса, яке будете варити або смажити, оскільки тонкий шар жиру перешкоджає виділенню соку, внаслідок чого м’ясо зберігає свої смаки і соковитість.
Майте на увазі, що картопля, зварена у шкірці, зберігає 75% вітамінів, очищена і зварена цілими бульбами – 60-70%, а нарізана на шматки – лише 35-50%.
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…