Варіант перший. Покладіть на дно вази на 15 хвилин мідну монету або маленький моток мідного дроту і додайте перекис водню. Після чого промийте вазу.
Варіант другий. Змішайте 2 столові ложки манної крупи, 3 столові ложки гірчичного порошку і 8 столових ложок кип’яченої води. Протріть отриманим засобом вазу всередині та зовні. Залиште на 3 хвилини і помийте у теплій воді.
1. Коли м’ясо варять на сильному вогні, воно стає смачнішим, але смак бульйону погіршується. І навпаки, коли м’ясо варять на слабкому вогні, смачнішим стає бульйон, а смакові якості м’яса значно знижуються.
2. М’ясо буде соковитішим, якщо відварювати його великим шматком.
3. Не рекомендується повністю видаляти жир з м’яса, яке будете варити або смажити, оскільки тонкий шар жиру перешкоджає виділенню соку, внаслідок чого м’ясо зберігає свої смаки і соковитість.
Майте на увазі, що картопля, зварена у шкірці, зберігає 75% вітамінів, очищена і зварена цілими бульбами – 60-70%, а нарізана на шматки – лише 35-50%.
В Україні почали діяти нові правила проходження технічного огляду автомобілів. Що змінилося і за що…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати нову одноразову грошову допомогу. Куди звертатися.
Закордонний стаж в Україні зараховуватимуть по-новому. Пенсійний експерт пояснив, чи можн заробити пенсію, працюючи в…
20 травня в Україні відзначають Всесвітній день метролога, Всесвітній день травматолога, День банківських працівників України,…
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…