Варіант перший. Покладіть на дно вази на 15 хвилин мідну монету або маленький моток мідного дроту і додайте перекис водню. Після чого промийте вазу.
Варіант другий. Змішайте 2 столові ложки манної крупи, 3 столові ложки гірчичного порошку і 8 столових ложок кип’яченої води. Протріть отриманим засобом вазу всередині та зовні. Залиште на 3 хвилини і помийте у теплій воді.
1. Коли м’ясо варять на сильному вогні, воно стає смачнішим, але смак бульйону погіршується. І навпаки, коли м’ясо варять на слабкому вогні, смачнішим стає бульйон, а смакові якості м’яса значно знижуються.
2. М’ясо буде соковитішим, якщо відварювати його великим шматком.
3. Не рекомендується повністю видаляти жир з м’яса, яке будете варити або смажити, оскільки тонкий шар жиру перешкоджає виділенню соку, внаслідок чого м’ясо зберігає свої смаки і соковитість.
Майте на увазі, що картопля, зварена у шкірці, зберігає 75% вітамінів, очищена і зварена цілими бульбами – 60-70%, а нарізана на шматки – лише 35-50%.
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…