Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?
-
Томатна паста ідеально годиться для усіх страв із капусти.
-
Якщо додати сметану за п’ять хвилин до кінця приготування капусти, то страва стане м’якою та ніжною на смак.
-
Панірувальні сухарі допомагають добитися більш щільної та однорідної текстури тушкованої капусти, додавати їх потрібно за 5-7 хвилин до закінчення готування.
-
Щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, треба обсмажити болгарський перець з іншими овочами, наприклад, цибулею, і додати у капусту.
-
Добре поєднуються з тушкованою капустою квасоля або сочевиця – страва виходить ситнішою і смачнішою. Бобові потрібно окремо відварити до готовності і додати до капусти за 10 хвилин до зняття з вогню.