Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк зробити мамографію безкоштовно?

Як зробити мамографію безкоштовно?

Этот материал также доступен на русском языке
Мамографія – найважливіше дослідження молочних залоз для будь-якої жінки. Це дослідження необхідно проходити кожній жінці віком понад 40 років. Йдеться про рентгенівське обстеження молочних залоз.

Знайте: мамографія може врятувати життя! Вона дозволяє діагностувати найменші зміни в тканинах молочної залози на ранніх стадіях і скорочує цим ризик розвитку злоякісних пухлин.

Обстеження молочних залоз жінки можуть пройти у медустановах, які уклали договір з Національною службою здоров’я. Щоб пройти цю діагностику безкоштовно, потрібно мати направлення від сімейного лікаря або вузького фахівця.

З направленням потрібно прийти до медустанови, яка надає послуги за пакетом «Мамографія». Адресу установи підкаже оператор контакт-центру за номером 16-77.

Попередньо перед візитом краще зателефонувати до обраної медустанови і уточнити, чи є там необхідне обладнання та фахівці.

Нагадаємо, мамографія – це рентгенівське обстеження молочних залоз. За допомогою цього можна виявити рак грудей на ранній стадії. Показано таке дослідження жінкам після 40 років.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні