Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк зберегти красу і молодість до весни?

Як зберегти красу і молодість до весни?

Этот материал также доступен на русском языке
З віком шкіра обличчя втрачає пружність та еластичність, і особливо сильно вона страждає в осінньо-зимовий період. Щоб наше обличчя надовго зберегло доглянутий вигляд, восени та взимку потрібно не лінуватися і користуватися кремами та масками.

Єдине протипоказання – у морозні дні категорично не можна використовувати зволожуючі креми, якщо ви виходите на вулицю. Що стосується масок, то робити їх найкраще з натуральних продуктів, які є у кожній оселі.

Рисовий крем і лосьйон

Підсмажте 3 столові ложки рису протягом 5 хвилин із кількома краплями оливкової олії. Потім зваріть його та процідіть. У рис додайте по одній столовій ложці теплого молока та меду. Перемішайте. Нанесіть на шкіру і дайте висохнути. Змийте маску водою, яка залишилася від рису. Маску краще робити вранці.

Маска проти зморшок

Візьміть один банан і столову ложку теплого молока і подрібніть у блендері або іншим способом до кашоподібного стану. Потім 1 столову ложку суміші, що вийшла, відкладіть в окремий посуд. Додайте по 1 чайній ложці меленої натуральної кави та оливкової олії. Наносьте на шкіру на 30 хвилин один раз на день. Змийте теплою водою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні