Залежно від цього борошняні вироби поділяються
Наприклад, для виробництва макаронних виробів групи А використовують борошно твердих сортів пшениці, групи Б – м’яких склоподібних сортів, групи В – борошно для хлібопечення.
Макарони класу «екстра» виготовляються з борошна вищого гатунку на лініях закордонного або вітчизняного виробництва із застосуванням вакуумування в тістовій камері високотемпературних режимів сушіння, першого класу – з борошна вищого гатунку із застосуванням традиційної технології та м’яких режимів сушіння, а другого класу – з борошна першого гатунку незалежно від технології, яку використовують.
Головне, уважно читати етикетку і шукати в назві макаронних виробів напис «група А», а у складі макаронних виробів – «борошно твердих сортів».
Макаронні вироби з борошна твердих сортів пшениці мають найкращу консистенцію та смак.
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…