Залежно від цього борошняні вироби поділяються
Наприклад, для виробництва макаронних виробів групи А використовують борошно твердих сортів пшениці, групи Б – м’яких склоподібних сортів, групи В – борошно для хлібопечення.
Макарони класу «екстра» виготовляються з борошна вищого гатунку на лініях закордонного або вітчизняного виробництва із застосуванням вакуумування в тістовій камері високотемпературних режимів сушіння, першого класу – з борошна вищого гатунку із застосуванням традиційної технології та м’яких режимів сушіння, а другого класу – з борошна першого гатунку незалежно від технології, яку використовують.
Головне, уважно читати етикетку і шукати в назві макаронних виробів напис «група А», а у складі макаронних виробів – «борошно твердих сортів».
Макаронні вироби з борошна твердих сортів пшениці мають найкращу консистенцію та смак.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…