Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачДомашній текстиль для людей похилого віку

Домашній текстиль для людей похилого віку

Этот материал также доступен на русском языке
Домашній текстиль відіграє важливу роль у облаштуванні затишного та комфортного життя. У продажу завжди є безліч різних моделей товару для дому, і підібрати потрібний виріб можна на будь-який смак.

Величезним асортиментом домашнього текстилю може похвалитися і інтернет магазин «Баю-бай». У його каталозі можна вибрати барвисті постільні набори, ковдри, пледи та іншу продукцію. Там можна знайти моделі, які коштують порівняно недорого та розраховані для більшості покупців. У магазині представлені вироби та еліт класу з вищою вартістю.

Вибір домашнього текстилю молоддю, яка, як правило, обмежується одним або двома пунктами, практичний і простий – достатньо знайти модель, що сподобалася, прийнятну ціну і замовити доставку. Людям у віці такий підхід до покупки буде хибним, оскільки вони обов’язково повинні враховувати індивідуальні особливості свого організму та відштовхуватися від проблем зі своїм здоров’ям.

Постільна білизна

Найважливіший момент для людей похилого віку – правильний підбір того чи іншого комплекту постільної білизни, інакше не може бути й мови про комфорт. Оскільки безліч пенсіонерів страждають на безсоння, бажано вибирати неяскраві приглушені забарвлення. Пастельні тони здатні розслабити та занурити людину в міцний, здоровий сон.

Вибираючи комплект по тканині, краще віддати перевагу натуральним матеріалам. Добре себе зарекомендувала постіль з бавовни, вона чудово вбирає вологу, не викликає алергії, відрізняється міцністю та довговічністю. Якщо потрібна білизна на зимовий період, то для людей у ​​віці непоганим варіантом будуть моделі з фланелі, вони приємні на дотик, чудово утримують тепло і вбирають вологу.

Ковдри

Вибираючи ковдру, потрібно враховувати те, що у людей похилого віку переважно підвищене потовиділення. Тому важливо віддати перевагу тому виробу, який чудово поглинає піт і сприяє відведенню зайвої вологи. До таких моделей відноситься верблюжа ковдра, вона відрізняється прекрасною гігроскопічності і здатна ввібрати вологу, що дорівнює 30% ваги виробу. Чудово себе зарекомендували ковдри із синтепону. А ось від моделей із синтетики, пуху чи пера краще відмовитися. Вони мають не дуже гарну гігроскопічність.

Пледи

Вибір пледа мало чим відрізняється для різних вікових категорій людей. Перед покупкою виробу важливо визначитися, де воно буде використовуватися. Наприклад, в домашніх умовах, на дачі або подорожі, від цього залежить матеріал і якість, яка підійде на той чи інший випадок.

Для використання на вулиці найкращими будуть моделі, виготовлені із штучних матеріалів. Вони відрізняються гарною зносостійкістю та чудово зберігають тепло. Коштують такі вироби дешево в порівнянні зі своїми натуральними аналогами, які можна сміливо купувати, якщо плед використовуватиметься лише в домашніх умовах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні