Великі сливи краще сушити, розрізавши на половинки та видаливши кісточки. Середні та дрібні плоди сушать повністю, з кісточкою. Для отримання 1 кг чорносливу потрібно близько 4,5 кг свіжих слив.
Звичайно, оптимальний варіант для сушіння сливи – спеціальна електросушарка. Однак, якщо її немає, то підійде і звичайна духовка. Головне – слідувати перевіреним рекомендаціям:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які сорти сливи підходять для приготування чорносливу.
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…
Шведський шоколадний пиріг - це неймовірно вишукані солодкі ласощі. Він поєднує в собі ніжний шоколадний…
Щоб кровоносні судини були чистими, потрібно підтримувати нормальні рівні холестерину, глюкози в крові та артеріального…
Ми продовжуємо рубрику «Читач пише». Авторами матеріалів, що публікуються тут, є ви, наші читачі. Сьогодні…
Мотоблоки – невелика та маневрена техніка, гарний варіант для невеликих земельних ділянок.
Продовжуємо розповідати про новий закон про мобілізацію, який набув чинності 18 травня.