Сезон кабачків у самому розпалі. Якщо ви вже наїлися традиційних кабачкових оладок, то саме час трохи урізноманітнити цю страву і приготувати оладки з начинкою. На обід або вечерю пропонуємо поласувати ситними кабачковими оладками з м’ясним фаршем усередині.
кабачки – 800 г;
картопля – 300 г;
цибуля – 1 шт;
курячі яйця – 2 шт;
борошно – 280 г;
куряче філе або готовий фарш – 400 г;
сіль, спеції – за смаком.
Кабачки, картопля і цибуля чистимо і подрібнюємо будь-яким способом: трьом на тертці, пропускаємо через м’ясорубку або в блендері. Кабачки також натираємо і залишаємо в мисці на деякий час, щоб стекла зайва рідина.
Змішуємо всі овочі між собою, додаємо яйця та борошно, перемішуємо, солимо та перчимо за смаком.
Беремо готовий магазинний курячий фарш або пропускаємо куряче філе через м’ясорубку самостійно. Додаємо сіль, спеції до смаку.
Сковороду добре розігріваємо з олією. Формуємо наші кабачкові оладки. Викладаємо 1 ст. л. з гіркою кабачкового тіста, чекаємо близько 1 хвилини, щоб воно трохи схопилося, і зверху ложкою кладемо трохи курячого фаршу. Потім накриваємо знову тестом.
Закриваємо їх кришкою та смажимо з одного боку, а потім перевертаємо на іншу. Повторюємо те саме до тих пір, поки не закінчиться тісто і фарш.
Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо страву зі сметаною або будь-яким іншим соусом.
Смачного!
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…