Але є один тип овочевої зелені, який, як стверджують дієтологи, слід обов’язково включити в свій раціон після того, як вам виповниться 50 років.
Експерти кажуть, якщо їм скажуть вибрати один овоч, то вони оберуть листову зелень, особливо шпинат. Причина, через яку дієтологи рекомендують шпинат тим, кому за 50, полягає в тому, що листова зелень є добрим джерелом поживних речовин, а саме кальцію, вітаміну B12 та калію.
Пояснюється, що людям похилого віку потрібно більше кальцію, щоб підтримувати щільність кісток, більше вітаміну B12 через те, що його засвоєння зазвичай знижується з віком.
При цьому не варто забувати про збалансовану дієту загалом. Одним шпинатом у житті не обійтися.
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…