Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЩо допоможе при болях у попереку та суглобах?

Що допоможе при болях у попереку та суглобах?

Этот материал также доступен на русском языке
Як позбутися болю в спині? - Питання, що виникає у вісімдесяти відсотків дорослого населення. Болі у спині, на жаль, не мають віку. Скарги на біль у спині, попереку посідають друге місце після нежиті.

Болі бувають різними за рівнем інтенсивності, локальними вогнищами виникнення та частотою прояву. Болі в спині можуть виникати з різних причин: внаслідок травм, способу життя, навантажень, остеохондрозу, грижі.

Якщо усунути патологічні, хронічні, спадкові причини, то лідируючі позиції займають фізичні навантаження на спину. Основний удар беруть він м’язи і зв’язки.

Крім болю в спині, викликаної розтягуванням м’язів, ми можемо відчувати біль, спричинений такими причинами, як радикуліт, люмбаго, переохолодження, остеохондроз.

Що б не сталося і яка причина не викликала біль у спині, просто необхідно мати під рукою в арсеналі засоби для знеболювання.

Що допоможе при болях у попереку та суглобах?

При радикуліті та артриті застосовують компрес із сухої солі та гірчичного порошку.

  • Змішайте по 10 столових ложок солі та гірчиці.
  • Після цього суміш слід нанести на тканину, яку слід накласти на проблемні ділянки.

Аналогічний ефект має суміш солі з жиром (їдальня ложка солі на 100 г жиру), якою змащують хворі місця.

Приступ гострого болю в суглобі можна швидко зняти, приклавши до нього коржик, виготовлений із крутого солоного тіста. Тісто роблять із солі та борошна, взятих у рівних частинах, з додаванням невеликої кількості води.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні