Кавуни вже можна знайти майже в кожному магазині, на всіх базарах сезон все-таки.
Однак лікар-гастроентеролог Яна Пруднікова попередила про шкоду кавунів, а якщо бути точнішими, то шкідливі речовини, які використовуються при вирощуванні плодів.
Пруднікова відзначила азот, пестициди та нітрати як речовини, які можуть нашкодити вашому організму при їх потраплянні всередину. За її словами, вони перетворюються в організмі на нітритні сполуки, які сприяють накопиченню важких металів у печінці та нирках.
Крім того, кавуни самі по собі містять високі дози калію, і перевищення рівня цього мінералу в організмі може погано вплинути на роботу серця і призвести до порушень серцевого ритму.
Як і у випадку з будь-якими продуктами, головне знати міру.
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…