Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаНафтогаз рекомендує своїм клієнтам поквапитися оформити особистий кабінет та не накопичувати борги...

Нафтогаз рекомендує своїм клієнтам поквапитися оформити особистий кабінет та не накопичувати борги за використання газу: порядок дій

Этот материал также доступен на русском языке
Нафтогаз розповів новим клієнтам, що їм слід зробити найближчими днями.

Компанія Нафтогаз рекомендує своїм новим клієнтам якнайшвидше придбати особисті кабінети. Це спростить їм розрахунки за газ.

В особистому кабінеті можна буде

  • оперативно отримати рахунки за газ,
  • фіксувати показання лічильників,
  • отримати акт звіряння рахунків за газ
  • і отримувати найоперативнішу інформацію щодо тарифів та інших змін, що відбуваються в компанії, розповідає today.ua

Про це нагадала своїм старим та новим клієнтам прес-служба компанії.

Зареєструвати власний кабінет на сайті my.gas.ua досить просто. Алгоритм складається з кількох дій і цілком під силу навіть людям, які не дуже дружні з IT-технологіями.

Перш ніж почати реєстрацію, потрібно мати особовий рахунок, який буде у вас у компанії Нафтогаз. Щоб отримати особовий рахунок, потрібно зайти до чату GASUA. Це можна зробити у різних месенджерах: Viber, Telegram або NaftogazGasSupply у Facebook Messenger.

Увійшовши до чату, потрібно ввести там свій EIC-код. Це – ваш власний газовий номер, який у кожного індивідуальний, як відбитки пальців. Він складається з 16 символів (літер та цифр) і не змінюється при зміні постачальника газу. По суті, це – ідентифікатор споживача газу. Його можна знайти в особистому кабінеті, дізнатися контакт-центрі вашого облгазу або у паперовому рахунку за розподіл чи постачання газу.

Уточнення для “чайників”

Навіть якщо літери, які входять до вашого EIC-коду, написані, як вам здалося, кирилицею, все одно потрібно пам’ятати, що це латиниця. Тому вводити ці літери потрібно у англійській розкладці. Інакше чатбот не розпізнає ваш EIC-код і писатиме, що код введено неправильно.

Після того, як EIC-код введений, у тому ж чату приходить особовий рахунок від Нафтогазу. Маючи номер особового рахунку, можна реєструвати особистий кабінет.

Алгоритм реєстрації особистого кабінету в Нафтогазі

1.Зайдіть на сайт my.gas.ua та натисніть кнопку “Зареєструватися”.

2. Зареєструватися можна кількома способами:

  • за номером телефону;
  • через електронну пошту;
  • за допомогою фейсбук-акаунта;
  • за допомогою гугл-акаунта.

3.При реєстрації вам знадобиться особовий рахунок , який ви отримали в роботі.

4. Крім цього, потрібно вигадати пароль , який буде вашим паролем для входу в особистий кабінет Нафтогазу. Він повинен включати не менше 8 символів, серед яких повинні бути цифри, а також великі і малі латинські літери. Не варто зашифровувати в паролі свою дату народження або дати народження найближчих родичів, оскільки такі секретні коди підібрати найбільш легко.

5.Якщо ви все зробили правильно, то зумієте увійти до особистого кабінету, і реєстрація буде завершена.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні