Чи це так, і якому впливу піддається організм, коли ми користуємося мікрохвильовкою?
Про НВЧ-печі ходить багато міфів, і головний — твердження, ніби мікрохвильовка викликає онкологічні захворювання і пригнічує імунітет. Насправді кількість радіації, яку випромінює звичайна мікрохвильовка, є дуже малою, і вплив цього приладу можна порівняти з впливом звичайного телевізора.
НВЧ-піч влаштована таким чином, що її промені неспроможні пробитися назовні, а «працюють» лише усередині. Тому при правильному використанні мікрохвильовка абсолютно нешкідлива для людини.
Їжа, приготовлена в мікрохвильовій печі, має ті ж властивості, що і приготована в звичайній сковороді або каструлі, – в ній частково руйнуються вітаміни і корисні речовини. Проте мікрохвильовку краще не використовувати для приготування їжі, її основна функція – розігрів страв і розморожування продуктів.
Небезпеку мікрохвильовка може становити тільки для людей, у яких встановлені кардіостимулятори – їм користування такою піччю протипоказане. Також ніколи не можна відкривати дверцята мікрохвильовки, що працює.
Куди звернутись для отримання фінансової допомоги протягом трьох місяців від благодійної організації?
Чому частина пенсіонерів перестали отримувати пенсійні виплати та чи можливо їх поновити? У Міністерстві соціальної…
Виробництво соняшникової олії є важливим сектором харчової промисловості, а якість та рівень автоматизації процесів тут…
Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…
Знайти фарби для яєць на Великдень не складе труднощів, але набагато корисніше пофарбувати їх натуральними…
Уже у цю неділю українці святкуватимуть одне з головних християнських свят – Великдень. З цього…