Чи це так, і якому впливу піддається організм, коли ми користуємося мікрохвильовкою?
Про НВЧ-печі ходить багато міфів, і головний — твердження, ніби мікрохвильовка викликає онкологічні захворювання і пригнічує імунітет. Насправді кількість радіації, яку випромінює звичайна мікрохвильовка, є дуже малою, і вплив цього приладу можна порівняти з впливом звичайного телевізора.
НВЧ-піч влаштована таким чином, що її промені неспроможні пробитися назовні, а «працюють» лише усередині. Тому при правильному використанні мікрохвильовка абсолютно нешкідлива для людини.
Їжа, приготовлена в мікрохвильовій печі, має ті ж властивості, що і приготована в звичайній сковороді або каструлі, – в ній частково руйнуються вітаміни і корисні речовини. Проте мікрохвильовку краще не використовувати для приготування їжі, її основна функція – розігрів страв і розморожування продуктів.
Небезпеку мікрохвильовка може становити тільки для людей, у яких встановлені кардіостимулятори – їм користування такою піччю протипоказане. Також ніколи не можна відкривати дверцята мікрохвильовки, що працює.
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…