Проте, виявляється, що справа не стільки у самих м’ясних продуктах, скільки у тому, що ми неправильно їх вживаємо — нашому кишечнику потрібна зелень та овочі для обсягу та нормальної перистальтики.
Кандидат медичних наук, гастроентеролог Сергій В’ялов пояснює, що для нормальної роботи кишечника «потрібна клітковина, що міститься у рослинній їжі. Тому, щоб не було запорів та тяжкості в животі, краще їсти м’ясо разом із салатом».
Крім того, лікарі впевнені, що, хоча на слизову оболонку кишечника негативно впливають випічка, солодощі, маргарин, майонез, сало, копчені ковбаси, їх можна вживати, але тільки дуже невеликими порціями і приблизно раз на тиждень.
Норма червоного м’яса, яка не нашкодить шлунку, – близько півкілограма на тиждень.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про 4 продукти, що покращують пам’ять.
Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…
Знайти фарби для яєць на Великдень не складе труднощів, але набагато корисніше пофарбувати їх натуральними…
Уже у цю неділю українці святкуватимуть одне з головних християнських свят – Великдень. З цього…
Стартувала передплата на газету «На пенсії» на друге півріччя 2024 року. Передплатна кампанія триватиме до…
Кожна сім'я має свої улюблені настільні ігри, які передаються з покоління в покоління. Бабусі та…
За даними ПФУ, середня пенсія в Україні 2024 року зросла на 358 грн. Хто отримає…