No menu items!
Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк приховати сліди втоми та недоліки шкіри обличчя?

Як приховати сліди втоми та недоліки шкіри обличчя?

У кожної жінки в житті бувають моменти, коли її шкіра виглядає втомлено та має недоліки. Це може бути спровоковано сучасними стресами, недосипанням, інтенсивним ритмом життя та іншими факторами. Тому на обличчі з’являється втома, темні круги під очима та блідий колір епідермісу.

Що робити при втомленому обличчі та недоліках на її шкірі?

Сучасні косметичні засоби для маскування втоми дуже дієві. Ефективними з них є коректори різного призначення та консилер для обличчя. Але попередньо варто зробити деякі домашні процедури для покращення стану в цілому. Зробіть ряд процедур:

  1. Вмийтеся холодною водою або прийміть контрастний душ.
  2. Зробіть масаж.
  3. Освіжіть погляд за допомогою сироватки. Ефективною є сироватка від бренду Yves Rocher.

Перш за все, вмийте очі та обличчя холодною водою. В результаті чого прискориться мікроциркуляція. Для більшого ефекту можна протерти кубиками льоду зону під очима.

Зробіть собі масаж обличчя. Промасажуйте круговими рухами очі та в районі носу. Потім перейдіть до масажу орбітальної частини обличчя під бровами та на лобі. Потім освіжіть шкіру сироваткою навколо очей.

Косметичні засоби для боротьби з втомою та недоліками на обличчі

У сучасному асортименті косметичних засобів для маскування недоліків виділяють два найбільш ефективніших:

  • консилер;
  • коректор.

Консилер є незамінним атрибутом у жіночій косметичці. Він приховує сліди недосипів, почервоніння, розширені пори та судинні сітки. Засіб використовують частіше для нормальної шкіри, де необхідна локальна корекція. Він поділяється на такі види текстури:

  • олівець;
  • стік;
  • сухий;
  • рідкий;
  • кремовий.

Консилер-олівець точково маскує прищики, подряпини, веснянки та невеличкі пігментні плями. Для візуального маскування їм зафарбовують потрібну зону та розтушовують ватним диском або спонжем.

Кремовий тип маскує темні синці та пігментацію. Він підходить для комбінованої та сухої шкіри. Рідкий тип рівномірно лягає на всіх типах епідермісу. Він не закупорює пори та ефективно тонує зморшки, прищі та темні круги. Стік підходить для сухої шкіри. Він усуває акне та почервоніння. Для жирної шкіри підходить сухий консилер.

Коректори використовують для маскування синців, пігментації, темних кругів під очима та вікових змін. Кольорові коректори використовують для проблемного епідермісу. Для пігментації підійде рідкий коректор. Його треба розтушувати по контуру плями та акуратно згладити колір. Для коригування зморшок підійде світлий коректор.

Обираючи дієвий маскуючий засіб від Yves Rocher, ви робите свою шкіру обличчя бездоганною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні