І не хочеться постійно відмивати каструлю. Пропонуємо оригінальний спосіб варіння буряка для салату в целофановому пакеті.
1. Ретельно промийте коренеплоди та обсушіть паперовим рушником. Хвостики та шкірку обрізати не треба.
2. Візьміть целофановий пакет, покладіть у нього вимиті коренеплоди та чайну ложку
цукру. Цукор додають для того, щоб буряк у процесі варіння не втратив свого насиченого кольору. Щільно зав’яжіть пакет, попередньо випустивши повітря.
3. У каструлю з окропом обережно покладіть пакет із буряком. Продовжуйте варіння
залежно від розмірів коренеплодів – від 25 до 60 хвилин.
4. Щоб овочі швидше охолодилися, а шкірка легко чистилася, відразу після закінчення
варіння просто в зав’язаному пакеті помістіть буряк у посудину з холодною водою.
Буряк, відварений у пакеті, має насиченіший смак і запах, зберігає яскравий колір,
не стає водянистим при тривалому виварюванні.
Читайте также: Який буряк найкорисніший: сирий, варений чи печений?
Обурення магнітного поля Землі, викликане спалахами на сонці, ми вважаємо магнітними бурями. Такі коливання можуть…
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…
Субсидія — це державна фінансова допомога фізичній чи юридичній особі, яка виділяється з держбюджету або…
Наш читач Володимир Науменко з Черкаської області хоче дізнатися, як повернути авансовий внесок за комунальні…
Яке добриво варто внести під кущі аґрусу, щоб отримати добрий урожай великих ягід.
Спечіть найсмачніший шоколадний кекс всього за кілька хвилин і насолоджуйтесь його незабутнім смаком.