Картопля – оптимальна температура + 4…+ 5 градусів і не вище + 10.
Яблука – + 2…+ 4 градуси.
Груші – +1…+3 градуси.
Цибуля, часник – оптимальна температура 0… – 1 градус, але витримують до – 6.
Морква, буряк – + 2 градуси.
Капуста – + 2…+ 3 градуси за високої вологості, але витримує – 1…– 2.
Якщо позначка термометра часто опускається нижче нуля, варто подумати про
влаштування спеціальної скриньки для зберігання продуктів узимку. Для цього годиться старий холодильник.
Читайте також: Кімнатні рослини: правила зимівлі
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?