Картопля – оптимальна температура + 4…+ 5 градусів і не вище + 10.
Яблука – + 2…+ 4 градуси.
Груші – +1…+3 градуси.
Цибуля, часник – оптимальна температура 0… – 1 градус, але витримують до – 6.
Морква, буряк – + 2 градуси.
Капуста – + 2…+ 3 градуси за високої вологості, але витримує – 1…– 2.
Якщо позначка термометра часто опускається нижче нуля, варто подумати про
влаштування спеціальної скриньки для зберігання продуктів узимку. Для цього годиться старий холодильник.
Читайте також: Кімнатні рослини: правила зимівлі
Усе про виплати для пенсіонерів у грудні 2025 року: вікові доплати, 1000 грн, 6500 грн,…
Тиша — не розкіш, а базова потреба для нормального життя. Але що робити, коли власна…
Виносити постіль на холод — давній спосіб догляду, що доповнює прання й подовжує свіжість тканин.…
З минулого року багато мешканців багатоквартирних будинків почали отримувати третю квитанцію за газ. Пояснюємо, скільки…
Якщо держава відмовила в допомозі, чи варто намагатися отримати її повторно. Як обирають кандидатів на…
Перехід на електронні трудові книжки спрощує облік і для держави, і для громадян. Але чимало…