ЯК ГОТУВАТИ? З’єднати цукор і кефір, додати ванільний цукор. Манну крупу з содою додати до кефіру. Добре все перемішати. Банани очистити і порізати кружальцями. Форму змастити вершковим маслом, посипати манкою і влити половину тіста. Розподілити банани, влити решту тіста – і зверху знову викласти банани. Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися смачним рецептом приготування хека.
Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…
Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…