ЯК ГОТУВАТИ? З’єднати цукор і кефір, додати ванільний цукор. Манну крупу з содою додати до кефіру. Добре все перемішати. Банани очистити і порізати кружальцями. Форму змастити вершковим маслом, посипати манкою і влити половину тіста. Розподілити банани, влити решту тіста – і зверху знову викласти банани. Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися смачним рецептом приготування хека.
Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?
Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…