ЯК ГОТУВАТИ? З’єднати цукор і кефір, додати ванільний цукор. Манну крупу з содою додати до кефіру. Добре все перемішати. Банани очистити і порізати кружальцями. Форму змастити вершковим маслом, посипати манкою і влити половину тіста. Розподілити банани, влити решту тіста – і зверху знову викласти банани. Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися смачним рецептом приготування хека.
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…