ЯК ГОТУВАТИ? З’єднати цукор і кефір, додати ванільний цукор. Манну крупу з содою додати до кефіру. Добре все перемішати. Банани очистити і порізати кружальцями. Форму змастити вершковим маслом, посипати манкою і влити половину тіста. Розподілити банани, влити решту тіста – і зверху знову викласти банани. Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися смачним рецептом приготування хека.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…