Boiled new potatoes seasoned with dill and butter
Неодмінним є зелений кріп у приготуванні молодої картоплі: він нейтралізує шкідливі компоненти бульб. Лікарі взагалі не радять їсти молоду картоплю без кропу. У кулінарії ця зелень використовується у свіжому, сушеному або замороженому вигляді. Сушений кріп за енергетичною цінністю удвічі, а то і втричі перевершує свіжий. На зиму його сушать, розклавши на папері або тканині. Головне, щоб приміщення було добре вентильоване. Кріп тримають не під прямими сонячними променями, оскільки вони руйнують його корисні властивості. Сушену зелень зберігають у полотняній сумці або посудині для сипучих продуктів.
Ще один чудовий спосіб тривалого зберігання кропу – заморожування. Можна просто помістити дрібно порізану зелень у пластиковий контейнер – і в морозильну камеру. А можна покласти по щіпці у формочки для льоду, залити водою і покласти в морозилку – такий спосіб зручний для приготування всіх страв, зокрема соусів і салатів.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому українські фермери відмовляються від вирощування традиційних культур.
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…
Багато літніх людей помічають, що ввечері ноги стають важкими, з'являється втома і ниючий біль. У…
Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…
Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…
Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…
Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…