Boiled new potatoes seasoned with dill and butter
Неодмінним є зелений кріп у приготуванні молодої картоплі: він нейтралізує шкідливі компоненти бульб. Лікарі взагалі не радять їсти молоду картоплю без кропу. У кулінарії ця зелень використовується у свіжому, сушеному або замороженому вигляді. Сушений кріп за енергетичною цінністю удвічі, а то і втричі перевершує свіжий. На зиму його сушать, розклавши на папері або тканині. Головне, щоб приміщення було добре вентильоване. Кріп тримають не під прямими сонячними променями, оскільки вони руйнують його корисні властивості. Сушену зелень зберігають у полотняній сумці або посудині для сипучих продуктів.
Ще один чудовий спосіб тривалого зберігання кропу – заморожування. Можна просто помістити дрібно порізану зелень у пластиковий контейнер – і в морозильну камеру. А можна покласти по щіпці у формочки для льоду, залити водою і покласти в морозилку – такий спосіб зручний для приготування всіх страв, зокрема соусів і салатів.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому українські фермери відмовляються від вирощування традиційних культур.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.