П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛисткові пиріжки по-таджицькому

Листкові пиріжки по-таджицькому

Этот материал также доступен на русском языке
Випічку люблять усі, особливо якщо йдеться про листкові пиріжки. Не треба боятися готувати листкове тісто, нічого складного в цьому немає. Спробуйте разом з нами!

ПОТРІБНІ: 4 склянки пшеничного борошна, яйце, склянка води, олія для прошарку – 3 столові ложки, баранина (м’якоть) – 500 г, ріпчаста цибуля – 150 г, спеції за смаком, олія для смаження.

Фарш. М’якоть баранини пропустити через м’ясорубку і пересмажити з цибулею на олії.

Тісто. З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто. Витримати 30-40 хвилин. Потім розкотити у великі коржі товщиною з міліметр і змастити олією, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і кожен знову розкотити. На розкочене тісто покласти фарш і надати пиріжку будь-якої форми – трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати можна і в духовці, і на сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний пиріг.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні