Хрумке, ароматне та неймовірно красиве — це печиво стане ідеальним доповненням різдвяного частування. А готується дуже просто!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт без духовки, смачніший ніж «Тирамісу».
Інгредієнти
- Маршмелоу – 1 пачка
- Кукурудзяні палички – 1 пачка
- Вершкове масло – пів пачки
- Зелений харчовий барвник – 1 чайна ложка
- Ваніль – 0,5 чайної ложки
- Мигдалевий екстракт (необов’язково) – 0,5 чайної ложки
- Драже M&M’s – 1 пачка
Приготування
1. У великий кошик чи кастрюлю помістіть олію і маршмелоу, нагрійте їх на маленькому вогні. Помішуйте до однорідної консистенції, поки маршмелоу не розтане.
2. Додайте зелений барвник, ваніль і мигдальний екстракт, усе перемішайте.
3. Додайте мигдалеві пластівці.
4. З готової маси сформуйте маленькі різдвяні віночки (маленькі бублики) на деко, застелене пергаментом.
5. Прикрасьте віночки червоними цукерками M&M’s.
6. Дайте печиву охолонути протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:









