Класичний торт «Чорний ліс» можна приготувати значно швидше, ніж здається. Скористайтеся цим простим рецептом і переконайтеся в цьому!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Пташине молоко” без випічки.
Інгредієнти
Для бісквіта
- Яйця курячі – 5 шт.
- Сіль –1/8 ч. л.
- Цукор – 200 г
- Борошно пшеничне – 130 г
- Какао-порошок – 2 ст. л.
Для крему
- Сметана 20% – 250 г
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
Додатково
- Варення вишневе – 300 г
Приготування
- Розділяємо яйця на білки і жовтки. До білків додаємо сіль і, поступово збиваючи міксером, всипаємо половину цукру. Збиваємо до густих піків.
- Жовтки окремо збиваємо із залишком цукру.
- Об’єднуємо дві збиті маси і додаємо просіяне з какао-порошком борошно. Перемішуємо до однорідної консистенції.
- Форму застилаємо пергаментом і переливаємо в неї тісто. Випікаємо бісквіт у духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Потім даємо бісквіту охолонути.
- Для крему з’єднуємо сметану і цукрову пудру та збиваємо міксером до пишності. Якщо крем виходить рідкуватий, додаємо загущувач (крохмаль або борошно).
- Бісквіт розділяємо на три рівні коржі. Перемазуємо їх сметанним кремом і вишневим варенням. Зверху покриваємо торт сметанним кремом і прикрашаємо на свій смак — наприклад, тертим шоколадом і вишнями.
Вас також можуть зацікавити новини:








