Забудьте про звичайні млинці: гарбузово-яблучні оладки – найкращий осінній рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

гарбузово-яблучні оладки
Шукаєте простий і смачний осінній десерт? Спробуйте гарбузово-яблучні оладки — ніжні, ароматні й корисні.

Ці пухкі, солодкі оладки хотітиметься їсти знову і знову! А готувати їх – дуже просто та легко. Обов’язково порадуйте себе та своїх близьких цією неймовірною стравою!

Раніше ми розповідали, як приготувати манні оладки без борошна.

Інгредієнти

  • гарбузова м’якоть – 450 г
  • кисло-солодкі яблука – 2-3 шт.
  • кефір – 150 мл
  • яйце – 1 шт.
  • борошно
  • пекарський розпушувач
  • цукровий пісок із сіллю – за смаком

Приготування

  1. Очистіть гарбуз і яблука, натріть їх на середній тертці.
  2. Додайте яйце, вливайте кефір, додайте цукор, розпушувач і сіль, ретельно перемішайте.
  3. Додайте таку кількість борошна, щоб тісто на оладки не було рідким, оскільки гарбуз і яблука в процесі ще будуть виділяти сік.
  4. Обсмажте оладки на сковороді.
  5. Подавати оладки варто зі сметаною, медом або варенням.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?