Зігріваючий суп-пюре з печеного перцю – аромат осені в тарілці

Этот материал также доступен на русском языке

суп-пюре
Коли за вікном похмуро, хочеться чогось теплого, м'якого та затишного. Цей суп-пюре з печеного болгарського перцю - ідеальна відповідь.

Ключові тези:

  • Основний смак – солодкий печений перець, який надає супу насичений аромат і гарний колір.
  • Простий набір інгредієнтів та легкість приготування – мінімум зусиль для ефектного результату.
  • Вершки та базилік у заправці роблять суп особливо ніжним та ароматним, підкреслюючи смак перцю.

Суп-пюре з печеного болгарського перцю

Інгредієнти

  • Червоний болгарський перець – 8 штук середнього розміру,
  • цибуля ріпчаста – 2 штуки,
  • часник – 2 зубчики,
  • картопля – 1 штука (велика),
  • вершкове масло – 30 грамів,
  • овочевий або курячий бульйон – 1 літр,
  • сіль – за смаком.

Для заправки:

  • вершки – 150 мілілітрів,
  • базилік – кілька листочків,
  • сіль – за смаком.

Приготування

  1. Розігріти духовку до температури 200 градусів, запекти перець протягом 15-20 хвилин, остудити, зняти шкірку.
  2. У трилітровій каструлі розігріти олію, додати цибулю, посолити, тушкувати до готовності.
  3. До цибулі додати часник, болгарський перець, картоплю та бульйон.
  4. Коли картопля звариться, додати оцет і збити суп за допомогою блендера.

Якщо суп буде густим, додати трішки кип’яченої води.

Окремо збити вершки і додати до супу.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?