Гості проковтнуть язик: швидкий рецепт «М’яса по-французьки» з курки

Этот материал также доступен на русском языке

мясо по французьки з курки
Ніжна курка, соковиті овочі та ароматний сир – усе це в одному рецепті «М’яса по-французьки», який легко приготувати за лічені хвилини.

Курка, запечена по-французьки – дуже соковита, ситна й надзвичайно смачна. Завдяки простому рецепту приготувати таку страву вдасться навіть новачкові. А рідні та гості точно  залишаться у захваті!

Раніше ми розповідали, як приготувати запечену курку зі сливами.

Інгредієнти

  • Куряче філе — 1 шт.
  • Помідор — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Йогурт — 300 г
  • Твердий сир — 60 г

Приготування

  1. Куряче філе відбийте через харчову плівку (щоб не порвалося).
  2. Посоліть, поперчіть за смаком.
  3. Цибулю поріжте тонкими півкільцями, помідор — кружальцями, сир натріть на великій тертці.
  4. Форму трохи змастіть олією. Викладіть м’ясо і змастіть йогуртом. Зверху покладіть цибулю і знову залийте йогуртом. Покладіть помідори й знову змастіть усе йогуртом.
  5. Відправте м’ясо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
  6. За п’ять хвилин до готовності дістаньте його з духовки і посипте сиром. Поставте знову в духовку на п’ять хвилин, поки сир не розплавиться.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?