Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні – ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.
Інгредієнти
- морква – 0,5 шт.
- кабачок – 1 шт.
- курячий фарш – 300 г
- сіль, спеції – за смаком
Приготування
- Моркву і кабачок натріть на великій тертці.
- Змішайте овочі з курячим фаршем, додайте сіль і спеції за смаком.
- Сформуйте з фаршу “їжачки” овальної форми.
- Викладіть “їжачки” на деко, застелене пергаментним папером і відправте в розігріту на 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: