Четвер, 14 Серпня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяПросто проковтнете язик: готуємо надзвичайно смачні м'ясні «їжачки» з чотирьох інгредієнтів

Просто проковтнете язик: готуємо надзвичайно смачні м’ясні «їжачки» з чотирьох інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Хрустка скоринка, ніжний фарш і аромат спецій – це ідеальна страва для легких і ситних обіда чи вечері. Обов'язково спробуйте.

Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.

Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.

Інгредієнти

  • морква – 0,5 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • курячий фарш – 300 г
  • сіль, спеції – за смаком

Приготування

  1. Моркву і кабачок натріть на великій тертці.
  2. Змішайте овочі з курячим фаршем, додайте сіль і спеції за смаком.
  3. Сформуйте з фаршу “їжачки” овальної форми.
  4. Викладіть “їжачки” на деко, застелене пергаментним папером і відправте в розігріту на 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті