Мрієте про домашній торт, але не хочете витрачати багато часу на його приготування? Лінивий “Наполеон” з трьох інгредієнтів — ваш порятунок! Готується максимально швидко, а за смаком нічим не поступається знаменитому оригіналу!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Білосніжка” без випікання.
Інгредієнти
- листкове тісто (без дріжджове) – 500 грамів
- згущене молоко – 280 грамів
- вершки жирністю 35% або домашня жирна сметана – 320 грамів
Приготування
- Листкове тісто розморозьте. Не розгортаючи, викладіть на деко і випікайте протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору в розігрітій до 200 градусів духовці. Дайте коржам охолонути.
- Збийте охолоджені сметану і згущене молоко.
- Готові і охолоджені коржі розділіть на 3-4 пласти. Зніміть запечені скоринки, і розімніть їх до стану крихти для прикрашання торта.
- Візьміть тацю чи велику тарілку для розміщення торту, покладіть на неї трохи крему, зверху розмістіть один корж, змастіть кремом і так само зробіть з усіма коржами.
- Обсипте крихтами торт і дайте йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.
Вас також можуть зацікавити новини: