Ідеальна пропорція борошна, молока та води – ось що робить млинці тонкими, еластичними і смачними. Обов’язково приготуйте улюблену страву за цим простим рецептом!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніше пісочне печиво з чотирьох інгредієнтів.
Інгредієнти
- яйця – 2 шт.
 - дрібка солі
 - цукор – 2 ч. ложки
 - молоко – 1 склянка
 - борошно – 1 склянка
 - окріп – 1 склянка
 - рослинна олія – 3 ст. ложки
 
Приготування
- Змішайте яйця, сіль, цукор, пів склянки молока й пів склянки борошна.
 - Додайте залишок молока й борошна, перемішайте і влийте окріп. Наприкінці додайте олію й знову перемішайте.
 - Підсмажте млинці на розігрітій сковороді на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
							
											







