Субота, 26 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжні, соковиті й дуже смачні: готуємо котлети з курячих сердець

Ніжні, соковиті й дуже смачні: готуємо котлети з курячих сердець

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт змінить твоє уявлення про субпродукти. Смачні, повітряні котлети — готуються просто, зникають швидко!

Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.

Інгредієнти

  • Курячі серця – 800 г

  • Яйце – 1 шт

  • Манка – 4–5 ст. л.

  • Цибуля – 1 шт

  • Часник – 3 зубчики

  • Сіль – 0,5–1 ч. л.

  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

  • Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.

  • Олія для смаження – 50 мл

Приготування

  1. Промиваємо курячі сердечка та чистимо їх від судинок та плівок. Ще раз промиваємо.
  2. Розрізаємо цибулину на чотири частини та кладемо у чашу блендера, туди ж додаємо часничок та усі серця. Солимо, перчимо та додаємо копчену паприку. В кінці кладемо у чашу 4-5 столових ложок манки.
  3. Подрібнюємо все разом протягом кількох хвилин до однорідності. Перекладаємо фарш у миску та додаємо одне яйце. Перемішуємо та залишаємо на пів години для розбухання манки.
  4. Після цього смажимо наші котлети у сковороді з додаванням олії, накладаючи по одній повній столовій ложці фаршу на кожну котлету. Смажимо з обох сторін на слабкому вогні до золотистої скоринки.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні