Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.
Інгредієнти
-
Курячі серця – 800 г
-
Яйце – 1 шт
-
Манка – 4–5 ст. л.
-
Цибуля – 1 шт
-
Часник – 3 зубчики
-
Сіль – 0,5–1 ч. л.
-
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
-
Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.
-
Олія для смаження – 50 мл
Приготування
- Промиваємо курячі сердечка та чистимо їх від судинок та плівок. Ще раз промиваємо.
- Розрізаємо цибулину на чотири частини та кладемо у чашу блендера, туди ж додаємо часничок та усі серця. Солимо, перчимо та додаємо копчену паприку. В кінці кладемо у чашу 4-5 столових ложок манки.
- Подрібнюємо все разом протягом кількох хвилин до однорідності. Перекладаємо фарш у миску та додаємо одне яйце. Перемішуємо та залишаємо на пів години для розбухання манки.
- Після цього смажимо наші котлети у сковороді з додаванням олії, накладаючи по одній повній столовій ложці фаршу на кожну котлету. Смажимо з обох сторін на слабкому вогні до золотистої скоринки.