Сезон кабачків триває. Саме час спробувати приготувати оригінальну страву з улюбленого літнього овоча. Незвичний рецепт з кабачків пропонує спробувати фуд-блогерка із Житомира Інна Лагомін, яка поділилася ним у тік-току. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
Інгредієнти
- Кабачок – 1 шт.
- Спеції до салатів – 1 ч. л.
- Сіль
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 50 г
- Панірувальні сухарі – 50 г
Начинка:
- Сирок плавлений – 2 шт
- Яйця варені – 2 шт
- Помідор – 1 шт
- Часник – 2 зубка
- Майонез
Приготування
1. Очищаємо кабачок і нарізаємо його на товсті кружальця по 1 см товщиною. Солимо і додаємо спеції.
2. Окремо у блендер закидаємо хліб, щоб подрібнити у разі відсутності сухарів. У окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі і взбиваємо яйця в мисці.
3. По черзі занурюємо кабачки в борошно, яйця та сухарі. Обсмажуємо на пательні з олією до золотистої скоринки.
4. Для начинки тремо яйця на терці. Те саме робимо із сиром та часником.
5. Додаємо в суміш майонез і подрібнюємо помідор. Якщо томати соковиті, не використовуємо для суміші рідку серединку овоча.
6. Збираємо сендвічі, намастивши начинкою одне кружальце кабачка та поклавши зверху інше.
Вас також можуть зацікавити новини: