Субота, 19 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяТак кабачки ви ще не готували: рецепт неймовірних кабачкових сендвічів

Так кабачки ви ще не готували: рецепт неймовірних кабачкових сендвічів

Этот материал также доступен на русском языке
Сезон кабачків у розпалі, і це чудовий привід спробувати щось новеньке. Відома фуд-блогерка пропонує простий і незвичний рецепт.

Сезон кабачків триває. Саме час спробувати приготувати оригінальну страву з улюбленого літнього овоча. Незвичний рецепт з кабачків пропонує спробувати фуд-блогерка із Житомира Інна Лагомін, яка поділилася ним у тік-току. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.

Інгредієнти

  • Кабачок – 1 шт.
  • Спеції до салатів – 1 ч. л.
  • Сіль
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 50 г

Начинка:

  • Сирок плавлений – 2 шт
  • Яйця варені – 2 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Часник – 2 зубка
  • Майонез

Приготування

1. Очищаємо кабачок і нарізаємо його на товсті кружальця по 1 см товщиною. Солимо і додаємо спеції.

2. Окремо у блендер закидаємо хліб, щоб подрібнити у разі відсутності сухарів. У окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі і взбиваємо яйця в мисці.

3. По черзі занурюємо кабачки в борошно, яйця та сухарі. Обсмажуємо на пательні з олією до золотистої скоринки.

4. Для начинки тремо яйця на терці. Те саме робимо із сиром та часником.

5. Додаємо в суміш майонез і подрібнюємо помідор. Якщо томати соковиті, не використовуємо для суміші рідку серединку овоча.

6. Збираємо сендвічі, намастивши начинкою одне кружальце кабачка та поклавши зверху інше.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні