Понеділок, 14 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяАромат літа в тарілці: курка з базиліком та шпинатом

Аромат літа в тарілці: курка з базиліком та шпинатом

Этот материал также доступен на русском языке
Готуєте вечерю нашвидкуруч? Додайте нотку свіжості та затишку з цим простим рецептом курки у вершковому соусі. Шпинат та базилік надають страві яскравого смаку та літнього настрою!

Куряче філе з базиліком і шпинатом

Ніжне куряче філе, ароматний базилік і свіжий шпинат у вершковому соусі – простий, але вишукана вечеря всього за 30 хвилин. Мінімум інгредієнтів – максимум смаку!

Інгредієнти

  • Куряче філе – 1 штука,
  • вершки 20%-кові – 200 мілілітрів,
  • шпинат – пучок,
  • базилік –гілочка,
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Приготовление

  1. Порізати філе на кубики. Розігріти добре сковорідку, змастити олією й викласти філе, додати спеції. Смажити до золотистої скоринки.
  2. Подрібнити шпинат. Додати шпинат до філе, накрити кришкою й тушкувати 5 хвилин, після чого посолити та залити страву вершками. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.

Наприкінці додати базилік, перемішати.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні