Куряче філе з базиліком і шпинатом
Ніжне куряче філе, ароматний базилік і свіжий шпинат у вершковому соусі – простий, але вишукана вечеря всього за 30 хвилин. Мінімум інгредієнтів – максимум смаку!
Інгредієнти
- Куряче філе – 1 штука,
- вершки 20%-кові – 200 мілілітрів,
- шпинат – пучок,
- базилік –гілочка,
- сіль, перець, спеції – за смаком.
Приготовление
- Порізати філе на кубики. Розігріти добре сковорідку, змастити олією й викласти філе, додати спеції. Смажити до золотистої скоринки.
- Подрібнити шпинат. Додати шпинат до філе, накрити кришкою й тушкувати 5 хвилин, після чого посолити та залити страву вершками. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
Наприкінці додати базилік, перемішати.
Вас також можуть зацікавити новини: