Сметанний заливний пиріг із соковитими вишнями — чудовий варіант до чаю чи кави. Готується він з мінімуму інгредієнтів без значних зусиль!
Раніше ми розповідали, як приготувати літній торт без духовки.
Інгредієнти
- борошно –200 г
- яйця – 2 шт.
- сметана – 150 г
- сода – 1 ч. ложка
- цукор – 0,5 склянки
- ванілін – на кінчику ножа
- вишня – 200 г
Приготування
- Сметану змішуємо із содою.
- Ванілін і яйця збиваємо з цукром і додаємо до сметани.
- Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо.
- Вишню очищаємо від кісточок та викладаємо на дно підготовленої форми.
- Заливаємо вишні тістом і відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
- Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини: