Ця страва має ніжну, повітряну текстуру, приємний смак і дає відчуття ситості надовго. Для її приготування знадобляться мінімум інгредієнтів і часу. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати стейки з молодої капусти.
Інгредієнти
- Куряча печінка – 800 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир Гауда – 100 г
- Яйця – 6 шт.
- Молоко – 100 г
- Часник – 4 зубчика
- Сіль з копченою паприкою – 1,5 ч. л.
- Духмяний перець – 1/2 ч. л.
- Мускатний горіх – 1/2 ч. л.
Приготування
- Перемеліть печінку в блендері.
- Відокремте білки від жовтків.
- Збийте цибулю та часник у блендері, додавши 50 г молока.
- З’єднайте жовтки з цибулевою масою, додайте ще 50 г молока.
- Додайте до суміші з жовтків і цибулі печінку та добре перемішайте.
- Додайте мускатний горіх, духмяний перець і сіль, перемішайте до однорідності.
- Збийте білки до стійких піків та обережно введіть у печінкову масу.
- Додайте сир, попередньо подрібнений у блендері, та перемішайте.
- Викладіть масу у форму для запікання, змастивши її або виклавши силіконовий килимок.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
- Дайте повністю охолонути і вийміть із форми. Наріжте шматочками.
Вас також можуть зацікавити новини: