Середа, 30 Квітня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайтонші і неймовірно ніжні налисники: секретний рецепт - так готують одиниці

Найтонші і неймовірно ніжні налисники: секретний рецепт – так готують одиниці

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні пропонуємо вам приготувати налисники на молоці, але є в цьому рецепті один хитрий прийом, завдяки якому налисники виходять тонкими як цигарковий папір. Їх можна їсти губами.

Це налисники без борошна. Борошно в цьому рецепті замінюють крохмалем. Але треба брати картопляний крохмаль.

Раніше ми розповідали, як приготувати вергуни.

Налисники з крохмалем – інгредієнти

  • Яйця – 3шт.
  • Цукор 3 ст.л.
  • Щіпка солі
  • Пакетик ванільного цукру
  • Картопляний крохмаль – 200 г
  • Молоко – 500 мл.
  • Рослинна олія – ​​2-3 ст.л.

Налисники без борошна – приготування

  1. Візьміть глибоку тарілку або краще миску. Вбийте яйця, всипте цукор, сіль, ванільний цукор, крохмаль, додайте олію і добре розмішайте, потроху доливайте молоко і ретельно розмішуйте, щоб маса на налисники без борошна вийшла однорідною і без грудочок.
  2. Розігрійте сковороду і влийте трохи рослинної олії. Починайте обсмажувати налисники з крохмалем.
  3. Обсмажуйте налисники на молоці з двох боків до золотистого кольору.
  4. Налисники виходять дуже ніжними та тонкими. Їх можна їсти просто так, а можна приготувати солодку начинку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні