Це налисники без борошна. Борошно в цьому рецепті замінюють крохмалем. Але треба брати картопляний крохмаль.
Раніше ми розповідали, як приготувати вергуни.
Налисники з крохмалем – інгредієнти
- Яйця – 3шт.
- Цукор 3 ст.л.
- Щіпка солі
- Пакетик ванільного цукру
- Картопляний крохмаль – 200 г
- Молоко – 500 мл.
- Рослинна олія – 2-3 ст.л.
Налисники без борошна – приготування
- Візьміть глибоку тарілку або краще миску. Вбийте яйця, всипте цукор, сіль, ванільний цукор, крохмаль, додайте олію і добре розмішайте, потроху доливайте молоко і ретельно розмішуйте, щоб маса на налисники без борошна вийшла однорідною і без грудочок.
- Розігрійте сковороду і влийте трохи рослинної олії. Починайте обсмажувати налисники з крохмалем.
- Обсмажуйте налисники на молоці з двох боків до золотистого кольору.
- Налисники виходять дуже ніжними та тонкими. Їх можна їсти просто так, а можна приготувати солодку начинку.
Вас також можуть зацікавити новини: