Авторка українського кулінарного YouTube-каналу “Закарпатська Господиня” розповіла, як приготувати найсмачніші та найповітряніші оладки, які схожі на пампушки.
Раніше ми розповідали, як приготувати налисники без борошна.
Приготувати такі оладки не складе особливих труднощів.
Інгредієнти:
- Борошно – 450 г;
 - Кефір – 500 мл;
 - Яйце – 1 шт.;
 - Цукор – 2 ст. л.;
 - Сіль – щіпка;
 - Сода – 1 ч. л.
 
Приготування:
- 
- Візьміть глибоку миску, вбийте яйце, додайте цукор і сіль, збийте віночком до невеликої піни.
 - Додайте кефір кімнатної температури, розмішайте.
 - Введіть борошно, ретельно з’єднайте всі інгредієнти, щоб не було грудочок. Тісто має вийти як густа сметана.
 - Додайте соду і розмішайте, після цього тісто не потрібно більше перемішувати, дайте йому трохи постояти, хвилин 10-15, щоб сода активізувалася і обсмажуйте оладки на розігрітій з рослинною олією сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. До речі, соду багато господинь додають на самому початку у кефір, але в цьому рецепті соду потрібно додати в самому кінці.
 
 
Читайте також:
							
											







