Субота, 19 Квітня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХолодець із курки з горошком - новий рецепт страви, без якої не...

Холодець із курки з горошком – новий рецепт страви, без якої не обходиться жоден святковий стіл

Этот материал также доступен на русском языке
Курячий холодець з горошком виходить надзвичайно смачним, а завдяки овочам - і надзвичайно красивим, що дуже важливо для святкового столу.

Холодець із курки з горошком

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 штука,
  • вода – 5 склянок,
  • морква – 1 штука,
  • желатин – 2 столові ложки,
  • часник – 2 зубчики,
  • цибуля – 1 штука,
  • консервований горошок – за смаком,
  • кріп і петрушка – 1 пучок.

Приготування:

  1. Курку залити холодною водою, додати очищену моркву, часник і цибулину. Поставити на вогонь і варити годину після закипання. Знімати піну в процесі варіння. Додати лавровий лист, перець горошком і сіль. Бульйон кілька разів процідити. Моркву нарізати кружечками, а курку порвати на шматочки.
  2. Желатин розвести в склянці холодної води і залишити на 40 хвилин. Набряклий желатин додати в бульйон і нагріти на вогні, не доводячи до кипіння. Варену моркву, консервований зелений горошок і зелень розкласти у невеликі форми. Викласти у форми курку і залити бульйоном. Залишити на ніч для застигання.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні