Холодець із курки з горошком
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 1 штука,
- вода – 5 склянок,
- морква – 1 штука,
- желатин – 2 столові ложки,
- часник – 2 зубчики,
- цибуля – 1 штука,
- консервований горошок – за смаком,
- кріп і петрушка – 1 пучок.
Приготування:
- Курку залити холодною водою, додати очищену моркву, часник і цибулину. Поставити на вогонь і варити годину після закипання. Знімати піну в процесі варіння. Додати лавровий лист, перець горошком і сіль. Бульйон кілька разів процідити. Моркву нарізати кружечками, а курку порвати на шматочки.
- Желатин розвести в склянці холодної води і залишити на 40 хвилин. Набряклий желатин додати в бульйон і нагріти на вогні, не доводячи до кипіння. Варену моркву, консервований зелений горошок і зелень розкласти у невеликі форми. Викласти у форми курку і залити бульйоном. Залишити на ніч для застигання.
Читайте також: