Понеділок, 3 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяОригінальний і дуже смачний медовий рулет за 20 хвилин: рецепт десерту багато...

Оригінальний і дуже смачний медовий рулет за 20 хвилин: рецепт десерту багато хто тримає в секреті

Этот материал также доступен на русском языке
Пропонуємо рецепт не простого «Медовика», а наливного, який ще й готується лише 20 хвилин.

Не потрібно розкочувати тісто і окремо випікати велику кількість коржів, все дуже швидко та смачно.

Читайте також: Це набагато смачніше ніж сирники: готуємо неймовірні рулетики із сиром на сніданок

Інгредієнти:

  • 150 г меду;
  • 40 г цукру;
  • 50 г вершкового масла;
  • 70 г сметани;
  • 0,5 ч. ложки соди;
  • 1 яйце;
  • 150 г борошна;
  • 300 мл жирних вершків;
  • 3 ст. ложки вареного згущеного молока.

Приготування:

  1. Розтопіть на сковороді мед та цукор. Як тільки почнуть утворюватися бульбашки, додайте масло і ретельно перемішайте. Потім влийте сметану і додайте соду, продовжуючи готувати до отримання карамельного відтінку.
  2. Після цього зніміть із плити і дайте трохи охолонути. Вбийте яйце і перемішайте, після чого додайте борошно, домагаючись однорідної консистенції.
  3. Поділіть тісто навпіл і вилийте одну частину на лист, попередньо застелений пергаментом. Розрівнявши тісто, випікайте два коржі, а потім обріжте краї, щоб одержати рівні прямокутники.
  4. Для крему збийте вершки з вареним згущеним молоком до отримання легкої та стійкої маси.
  5. На столі розташуйте два коржі: перший змастіть кремом і почніть згортати в рулет, не доходячи до кінця. Потім змастіть другий корж та продовжуйте скручувати рулет, з’єднуючи його з першим. Залишками крему обмажте торт з усіх боків.
  6. Обрізані шматочки коржів подрібніть в крихту за допомогою блендера і обсипте рулет, що вийшов. Дайте медовику трохи постояти, щоб він просочився і можна нарізати.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні