Не потрібно розкочувати тісто і окремо випікати велику кількість коржів, все дуже швидко та смачно.
Читайте також: Це набагато смачніше ніж сирники: готуємо неймовірні рулетики із сиром на сніданок
Інгредієнти:
- 150 г меду;
- 40 г цукру;
- 50 г вершкового масла;
- 70 г сметани;
- 0,5 ч. ложки соди;
- 1 яйце;
- 150 г борошна;
- 300 мл жирних вершків;
- 3 ст. ложки вареного згущеного молока.
Приготування:
- Розтопіть на сковороді мед та цукор. Як тільки почнуть утворюватися бульбашки, додайте масло і ретельно перемішайте. Потім влийте сметану і додайте соду, продовжуючи готувати до отримання карамельного відтінку.
- Після цього зніміть із плити і дайте трохи охолонути. Вбийте яйце і перемішайте, після чого додайте борошно, домагаючись однорідної консистенції.
- Поділіть тісто навпіл і вилийте одну частину на лист, попередньо застелений пергаментом. Розрівнявши тісто, випікайте два коржі, а потім обріжте краї, щоб одержати рівні прямокутники.
- Для крему збийте вершки з вареним згущеним молоком до отримання легкої та стійкої маси.
- На столі розташуйте два коржі: перший змастіть кремом і почніть згортати в рулет, не доходячи до кінця. Потім змастіть другий корж та продовжуйте скручувати рулет, з’єднуючи його з першим. Залишками крему обмажте торт з усіх боків.
- Обрізані шматочки коржів подрібніть в крихту за допомогою блендера і обсипте рулет, що вийшов. Дайте медовику трохи постояти, щоб він просочився і можна нарізати.
Вас також можуть зацікавити новини: