Субота, 22 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо найсмачніші мініпиріжки з м'ясом: сто штук вийде всього за пів години

Готуємо найсмачніші мініпиріжки з м’ясом: сто штук вийде всього за пів години

Этот материал также доступен на русском языке
Бажаєте нагодувати гостей чи близьких ситною та смачною стравою? Спечіть міні-пиріжки з м'ясом. Усього 30 хвилин – і сто штук готові!

Ця страва сподобається всім! Тістечка-малютки стануть ідеальною закускою, а також частуванням до чаювання. Страву очистять миттєво, ще й обов’язково попросять добавки!

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий хачапурі за 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 600 г
  • свинячо-яловичий фарш – 400 г
  • сир моцарелла – 150 г
  • хмелі-сунелі – 0,5 ч. лож.
  • сіль та перець – за смаком
  • куряче яйце – 1 шт.
  • кунжут – для посипання
  • борошно – небагато

Приготування:

1. Спочатку потрібно приготувати начинку. До фаршу додайте хмелі-сунелі, сіль, перець, натертий на дрібній тертці сир. Все добре перемішайте.
2. Розкотіть пласт тіста. Візьміть пельменницю, посипте мукою|борошном| і поставте на тісто, в комірки накладіть фарш.
3. Накрийте ще одним слоні тіста і розкачайте качалкою до появи чітких ліній.
4. Приберіть зайве тісто, прокатайте ще раз качалкою, і розкладіть його на лист, вистелений пергаментним папером.
5. Змастіть пиріжки збитим яйцем, присипте кунжутом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні