Ця страва сподобається всім! Тістечка-малютки стануть ідеальною закускою, а також частуванням до чаювання. Страву очистять миттєво, ще й обов’язково попросять добавки!
Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий хачапурі за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- листкове тісто – 600 г
- свинячо-яловичий фарш – 400 г
- сир моцарелла – 150 г
- хмелі-сунелі – 0,5 ч. лож.
- сіль та перець – за смаком
- куряче яйце – 1 шт.
- кунжут – для посипання
- борошно – небагато
Приготування:
1. Спочатку потрібно приготувати начинку. До фаршу додайте хмелі-сунелі, сіль, перець, натертий на дрібній тертці сир. Все добре перемішайте.
2. Розкотіть пласт тіста. Візьміть пельменницю, посипте мукою|борошном| і поставте на тісто, в комірки накладіть фарш.
3. Накрийте ще одним слоні тіста і розкачайте качалкою до появи чітких ліній.
4. Приберіть зайве тісто, прокатайте ще раз качалкою, і розкладіть його на лист, вистелений пергаментним папером.
5. Змастіть пиріжки збитим яйцем, присипте кунжутом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Готується легко і швидко: рецепт найсмачнішої домашньої шаурми за 15 хвилин
- Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради для наших господарок (відео)