У цих налисниках немає борошна, завдяки чому вони ще смачніші, м’якіші і ніжніші і не рвуться.
Читайте також: Найтонші та дуже смачні млинці: ідеальний рецепт – просто поміняйте місцями інгредієнти
Інгредієнти:
- 5 яєць
- 0,5 літра молока
- 1 столова ложка соняшникової олії
- 6 столових ложок картопляного крохмалю
- 3-4 столові ложки цукру
Приготування:
- У глибоку миску розбийте яйця та додайте цукор. Збийте суміш до однорідної консистенції.
- Поступово введіть картопляний крохмаль і ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок. Потім додайте олію і молоко, знову добре збийте. Залишіть тісто на 15 хвилин, щоб воно трохи настоялося.
- На розігріту сковороду вилийте близько 1 половника тіста, рівномірно розподіливши його по поверхні.
- Обсмажуйте налисток з одного боку, доки краї не стануть золотистими і не почнуть легко відходити від сковороди. Потім акуратно переверніть млинець і підсмажте з іншого боку до золотистого кольору.
Насолоджуйтесь налистниками без борошна – вони виходять неймовірно ніжними і просто тануть у роті!
Вас також можуть зацікавити новини: