Хто не любить чебуреки? Усі любителі цієї страви повинні знати, що приготувати її можна за лічені хвилини! До вашої уваги пропонується простий рецепт лінивих чебуреків, де навіть тісто замішувати не доведеться.
Раніше ми розповідали, як приготувати хачапурі без яєць та олії.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 2 зубчики
- Кінза – 3–4 гілочки
- Фарш – 300 г
- Вода – 4-5 ст. ложок
- Сіль – до смаку
- Молотий чорний перець – до смаку
- Тонкі лаваші – 3-4 штуки
- Яйце – 1 штука
- Рослинна олія – 100 мл
Приготування:
1. Цибулю, часник і кінзу подрібніть.
2. Змішайте фарш із овочами та зеленню.
3. Додайте до фаршу холодну воду, сіль та перець за смаком.
4. Виріжте з лаваша кола діаметром 20-22 см.
5. Яйце добре збийте.
6. Відступаючи від краю кола лаваша 7-10 мм, викладіть на половину коржика тонкий шар фаршу.
7. Змастіть край лаваша яйцем, складіть коржик навпіл, щільно притиснувши краї.
8. Таким чином сформуйте чебуреки з продуктів, що залишилися.
9. Обсмажте чебуреки на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини: