П’ятниця, 24 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяБез формочок та розкочування тіста: найпростіший і бюджетний рецепт повітряного печива

Без формочок та розкочування тіста: найпростіший і бюджетний рецепт повітряного печива

Этот материал также доступен на русском языке
На основі бісквітного тіста можна спекти не тільки торти, рулети, тістечка, але навіть печиво. Воно виходить неймовірно смачним та ніжним.

Але найголовніше, що не потрібно замішувати тісто, точніше вимішувати його, розкачувати коржі, формувати печиво.

Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • 180 г пшеничного борошна
  • 3 курячі яйця
  • 120 цукру
  • щіпка солі
  • варене згущене молоко для начинки

Приготування:

  1. Підготуйте яєчну масу. У глибокій мисці збийте яйця з цукром і щіпкою солі до отримання легкої та пишної текстури.
  2. Додавання борошна. Поступово вводьте просіяне пшеничне борошно, акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору, щоб зберегти максимальну легкість тіста.
  3. Формування печива. За допомогою ложки викладайте тісто на лист, попередньо застелений пергаментним папером. Переконайтеся, що між порціями залишається невелика відстань.
  4. Випічка. Розігрійте духовку до 190 градусів і випікайте печиво протягом 10-12 хвилин, доки воно не стане золотистим. Після випікання дайте йому повністю охолонути.
  5. Начинка. Як тільки печиво охолоне, щедро змастіть кожне вареним згущеним молоком і з’єднайте в пари.

До речі, замість згущеного молока можна брати улюблене варення або джем. Це на ваш смак та ваш розсуд.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні