Але найголовніше, що не потрібно замішувати тісто, точніше вимішувати його, розкачувати коржі, формувати печиво.
Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво за 10 хвилин.
Інгредієнти:
- 180 г пшеничного борошна
- 3 курячі яйця
- 120 цукру
- щіпка солі
- варене згущене молоко для начинки
Приготування:
- Підготуйте яєчну масу. У глибокій мисці збийте яйця з цукром і щіпкою солі до отримання легкої та пишної текстури.
- Додавання борошна. Поступово вводьте просіяне пшеничне борошно, акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору, щоб зберегти максимальну легкість тіста.
- Формування печива. За допомогою ложки викладайте тісто на лист, попередньо застелений пергаментним папером. Переконайтеся, що між порціями залишається невелика відстань.
- Випічка. Розігрійте духовку до 190 градусів і випікайте печиво протягом 10-12 хвилин, доки воно не стане золотистим. Після випікання дайте йому повністю охолонути.
- Начинка. Як тільки печиво охолоне, щедро змастіть кожне вареним згущеним молоком і з’єднайте в пари.
До речі, замість згущеного молока можна брати улюблене варення або джем. Це на ваш смак та ваш розсуд.
Читайте також: