Зекономити час та кошти допоможе затишна кондитерська (Киів) з широким асортиментом святкової випічки.
Новорічний торт – солодкий символ свята
Для святкування у вузькому колі рідних друзів або колег можна замовити торт, що посяде центральне місце на столі. Виконаний професійними кондитерами, він стане справжньою прикрасою свята. Найкраще виглядають та смакують торти з бісквітного тіста. Воно пишне та ніжне, але добре тримає форму. Тому кондитерські вироби виходять доволі великими, але легкими. Це позитивно впливає на вартість випічки. Варіантів начинки безліч:
- вершковий, масляний, білковий або сирний крем;
- ганаш або намелака;
- фруктовий чи ягідний джем, конфітюр, компот;
- карамель солодка та солона;
- прошарок з горіхів, цукатів, свіжих фруктів та ягід.
Можна вибрати готовий дизайн з асортименту кондитерської або замовити унікальний декор.
Не тортом єдиним – солодощі для святкового банкету або фуршету
Для багатолюдної вечірки знадобиться великий торт, можливо, на два або три яруси. Доставляти його, а також розрізати не зовсім зручно. Тому альтернативою можуть бути різноманітні тістечка:
- еклери;
- профітролі;
- шу;
- капкейки;
- макаронс;
- горішки;
- тарталетки.
З них можна сформувати оригінальні композиції, прикрашені тематичним декором. Також невіддільним атрибутом зимових свят є імбирне печиво та пряники. Їх можна поставити на святковий стіл або вручити гостям як подарунки.
Якщо вибрати декілька варіантів тістечок, легше задовольнити смаки різних людей. Також можна окремо замовити солодощі із замінниками цукру, веганські, без глютену та продуктів, що можуть викликати алергію. Це не лише дозволить людям с певними харчовими потребами повністю насолодитися святом, але й продемонструє увагу та турботу.
Солона випічка
Не лише солодощі можна поставити на святковий стіл. Солона випічка також затребувана, особливо під час вживання алкогольних напоїв. Завжди має попит кіш — французький заливний пиріг. Його роблять з різними начинками — м’ясною, рибною, грибною або овочевою. Можна замовити великий кіш, який потрібно розрізати, або маленькі порційні капкіші. На різдвяному столі будуть доречними традиційні українські пироги — відкриті та закриті.
За традиціями, на зимові свята стіл повинен ломитися від їжі, щоб новий рік був ситним та багатим. Професійні кондитери візьмуть на себе всі турботи по приготуванню смачної та красивої випічки.
*на правах реклами