Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіяких яєць та масла: готуємо найсмачніше пісне хачапурі із зеленню

Ніяких яєць та масла: готуємо найсмачніше пісне хачапурі із зеленню

Этот материал также доступен на русском языке
Ловіть ще один прекрасний рецепт, який можна використовувати у пост. Це так смачно, що пальчики оближете!

Урізноманітнюйте пісне меню рецептом улюблених хачапурі! Для цього варіанта вам не потрібні ні яйця, ні олія, а лише багато зелені!

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети, які не відрізнити від м’ясних.

Інгредієнти:

  • Свіже листя шпинату – 100 г
  • Кінза – 15 г
  • Зелена цибуля – 15 г
  • Кріп – 15 г
  • Борошно – 550 г
  • Сухі дріжджі – 8 г
  • Цукор – 10 г
  • Рослинна олія – 75 мл
  • Вода – 220 мл
  • Сіль, мелений чорний перець

Приготування:

  1. Борошно змішуємо з сіллю, цукром і дріжджами, додаємо олію і перемішуємо.
  2. Додаємо теплу воду та знову перемішуємо.
  3. Накриваємо тісто плівкою або рушником та залишаємо відпочити на 40 хвилин.
  4. Готуємо начинку. Нарізаємо шпинат, зелену цибулю, кріп та кінзу. Кладемо все в миску. Солимо і перчимо, збризкуємо олією і добре перемішуємо. Зелень має дати сік.
  5. Готуємо хачапурі. Беремо кульку тіста, розкочуємо, викладаємо в центр начинку, присипаємо борошном. Збираємо краї хачапурі до центру і зліплюємо між собою. Серцевинка має залишатися відкритою.
  6. Відправляємо в розігріту до 280 градусів духовку, доки хачапурі не зарум’яниться (приблизно на 10 хвилин).

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні