Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: суп з плавленим сиром та грибами - швидко, бюджетно та...

Готуємо смачно: суп з плавленим сиром та грибами – швидко, бюджетно та дуже ситно

Этот материал также доступен на русском языке
Коли треба швидко та несподівано приготувати обід, немає м'яса для бульйону, можна використовувати те, що знайшлося у холодильнику.

Суп з плавленим сиром і грибами

Інгредієнти:

  • Плавлений сирок — 3 штуки,
  • картопля — 3-4 штуки,
  • печериці — 200 грамів,
  • морква — 1 штука,
  • цибуля — 1 штука,
  • часник — 2 зубчики,
  • кріп,
  • вершкове масло — 2 столові ложки,
  • лавровий лист, сіль, перець і літр води.

Приготування:

  1. Цибулю і моркву очистити: цибулю — подрібнити, а моркву натерти на крупній тертці.
  2. Обсмажити овочі на вершковому маслі до золотистого кольору. В кінці додати нарізаний часник і смажити ще 3-4 хвилини.
  3. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати до овочів, перемішати і обсмажувати пару хвилин.
  4. На окремій сковороді обсмажити нарізані гриби, а потім викласти їх до решти продуктів.
  5. Залити все водою, додати лавровий лист, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин до м’якості картоплі.
  6. Сир натерти на крупній тертці і викласти в суп. Посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні декілька хвилин.
  7. В кінці додати подрібнений кріп і подавати страву до столу.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні